Billeder og postkort: uvurderlige ejendele

Da jeg var lidt yngre, tog jeg op fotografering og har selv udsat for forskellige fag. Jeg finde kunst awesome. Det indfanger og bevarer øjeblikke og ting, du værdsætter og tilbede.

Jeg betragter fotografering som en beskyttende klud for min værdsatte ejendele. Minder, der ikke kan blive beslaglagt en lang øjeblik og ting, der vil blive forværret i den kommende tid vil blive tilbageholdt i dine fotos. Det er grunden til jeg kunne godt lide fotografering.

Sammen med min fotografering forkærlighed udviklede jeg også min kærlighed til postkort. Grundlæggende er det det samme som indsamle billeder kun at du har en besked på det og du med post. Siden da, har deltiology været en del af mit liv.

Deltiology eller postkort indsamling er i øjeblikket den tredjestørste collectable hobby i hele den vide verden. Jeg er så glad for at jeg er en del af denne hobby. Gør det samme, gør mig bekendt med forskellige steder og ting, som er både set og uset af mig. Kredit skal gives til Franco-tyskerne, da de er dem, der producerede den første historiske kort.

Den nuværende æra er en photochrome postkort milieu. Det er også almindeligt kaldet som ‘moderne chromes’. Det startede i år 1939 og forbliver indtil nuværende tidspunkt. Jeg er påvirket af dette miljø i den forstand, at jeg har lært at indarbejde mine billeder til at komme op med brugerdefinerede postkort.

Med tilpasning, er skaberen givet et større spillerum. Han kan sætte i sit valg af billeder og billedtekster måde postkort lavet vises mere personlig og varmere end dem, der sædvanligvis foretages.

Da er disse postkort ikke at almindelige således, det skal behandles via brugerdefinerede postkort udskrivning. En særlig postkort udskrivning proces, der anerkender postkortene særlige behov. Når du har valgt brugerdefineret postkort udskrivning, være sikker på, at du kun overdrage dit behov for udskrivning til en troværdig og velrenommerede kommerciel udskrivning måde du kan sikres af resultaterne. Du behøver ikke at være urolig med uoverensstemmelser og andre irriterende aftermaths.

I dag, skal jeg ikke bekymre dig om min uvurderlige ejendele. Jeg nyde bare dem til fulde!

One Comment

Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.