Etiketten perfekt Sandwich

Hvis du er i carryout eller restaurationsbranchen, er du utvivlsomt bekendt med de udfordringer forbundet med at finde og bruge sandwich-mærkater i høj kvalitet. Få den rette blanding af funktioner kombineret med et udseende, der vil bidrage til at øge brand anerkendelse og salg kan være en udfordrende. Tage hensyn til mange faktorer, der ville gå ind i en perfekt sandwich etiket.

Først skal etiketten hurtigt og nemt ændres. Hvis du ændrer en ingrediens i din Kyllingesalat eller beslutte at endelig indføre denne nye pastrami sandwich som kunder har været at tigge, skal du være i stand til effektivt generere ny mærkning. For dem, der håndterer sandwich mærkning på selve ejendommen, der betyder en nem at bruge og intuitiv softwarepakke er et absolut must.

For det andet skal sandwich etiketten være attraktive. Du vil din indpakket mad til at sende en besked om din virksomhed, og den sidste ting du behøver er for beskeden at siger “billige og grimme.” En perfekt etiket ville være korrekt dimensioneret til formålet, ville have plads nok til let og attraktive visning af oplysninger og ville være udformet i overensstemmelse med dine andre branding og marketingaktiviteter. Mens “off the shelf” etiketter kan være fint for amatører og mindre operationer, foretrækker de fleste at have en brugerdefineret etiket.

For det tredje skal sandwich etiketten comport dit område lovkrav. Du skal være sikker på, at du er at give alle nødvendige oplysninger i den måde, der kræves for lov. Det drejer sig primært om indhold, men etiketten, sig burde størrelse og designet på en måde, som vil tillade dig at tilbyde en attraktiv pakke mens stadig møde eller overstiger alle lovmæssige krav.

Sandwich distributører og producenter vil etiketter, som er nemt at redigere, attraktive og i overensstemmelse med forordningen. Hvis du finder denne kombination af funktioner, har du fundet den perfekte sandwich etiket.

19 Comments

Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.