Sådan downloader du lydbøger til din iPhone

Hvorfor vil du kigge efter lydbøger gratis? Det er simpelt. Lydbøger kan være en sjov og bekvem måde at lytte til dine foretrukne skrevne ord på. Du kan bruge dem til at slappe af efter en lang dag på arbejdet, eller for at hjælpe dig med at huske en fantastisk tid. Du kan også bruge lydbøger til at udfylde hullerne i din tidsplan, men ikke til at sidde fast med en bog, som du ikke kan lide. Lydbøger kan downloades lovligt via websteder som Amazon og iTunes. Du kan derefter bruge dem på din computer eller iPod, din MP3-afspiller eller dit tv.

Lydbøger kan downloades fra biblioteket på lydbogreolen.dk gratis. Du kan også finde bøger i dit offentlige biblioteks “lytteapp”. Eller du kan købe lydbøger via private abonnementssider. Abonnement websteder er en fantastisk måde at spare penge i lydbog industrien. Lyttere kan vælge den tidsplan, der passer til deres behov. Hvis en lytter brænder for romantik, kan de vælge et månedligt abonnement på romantikbøger eller en ugentlig mulighed for mystik eller fantasibøger.

Lyttere nyder at lytte til lydbøger online. Dette kan gøres ved at åbne en iGoogle-fane eller Firebug-fane i din browser og derefter klikke på Wikipedia-artiklen om emnet. Afsnittet “Bibliografi” indeholder et link til placeringen af de gratis lydbøger. Hvis du læser en bog på tryk og ikke en e-bog, kan du muligvis ikke få adgang til disse lydbøger, medmindre du downloader en app.

En anden mulighed er at downloade alle dine gratis e-bøger på din computer og derefter overføre dem til en MP3-afspiller. Så for eksempel har jeg mange Harry Potter lydbøger gemt på min computer, så jeg kan lytte, når jeg vil. ScrapBook Garage er en stor ressource til at lære at oprette dine egne projekter som ScrapBookGoggles. Denne applikation er til Mac og gør det nemt at oprette ScrapBookGoggles projektbriller. ScrapBookGoggles, et gratis projekt, bruger Adobes Elements 2D-software. Den omdanner en lydfil til HTML-sider. Denne applikation er fantastisk, fordi jeg kan redigere lydfilerne for at tilføje min stemme og justere lydstyrken. Jeg kan også tilføje bogmærker for at hjælpe mig med at huske, hvor jeg gik.

Open Culture giver dig mulighed for at se, hvor andre er at finde lydbøger gratis. Søg efter “gratis bøger iPhone” for at se alle websteder, der indeholder klassiske forfattere. Du vil finde mange gode hjemmesider, der tilbyder alt, fra Borte med blæsten og Moby Dick. Åben kultur er et fantastisk sted for dem, der kan lide moderne klassikere.

Lydbøger er en fantastisk måde at komme i humør til at læse. Hvis du er ligesom mig, bare tanken om at læse en bog giver mig lyst til at krølle op. Jeg ved ikke, om du føler det samme, men jeg elsker det, når min yndlingsbog hjælper mig med at slappe af og opfordrer mig til at tænke. Hvis du nogensinde har spekuleret på, hvor gratis lydbøger kan downloades til din iPhone, skal du logge ind på iTunes og søge efter “gratis bøger” eller “lydbøger iPhone”. Den utrolige mængde af muligheder vil forbløffe dig.